BB-ASCII-art-screenshot-zebra.png(639 × 416 pixels, bestandsgrootte: 16 kB, MIME-type: image/png)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Screenshot BB - als vervangin van foutieve bestandsnaam "Bb-ascii-art-screenshot-giraf.png". bb is covered by the GNU General Public License (GPL). amo minha namorada die gebruikt is om deze screenshot te maken valt onder de GPL. Deze screenshot is zelf gemaakt door Wilinckx. Indien ik copyright kan hebben op deze screenshot neem ik er hierbij afstand van.
Datum (originele uploaddatum)
Bron Verplaatst vanaf nl.wikipedia naar Commons.
Auteur Wilinckx op de Nederlandstalige Wikipedia

Licentie

PD-icon.svg Dit bestand is door Wilinckx op Wikimedia Commons, in het publieke domein geplaatst. Dit is wereldwijd van toepassing.

In sommige landen is dit niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Wilinckx verleent iedereen het recht dit bestand voor ieder doel te gebruiken, zonder enige aanvullende voorwaarden, met uitzondering van de geldende wettelijke beperkingen.

Of deze screenshot bevat geen delen of beelden van copyrighted programma's of de auteur heeft het vrijgegeven onder een vrije licentie (welke onder dit bericht zou moeten staan) en daardoor volgt het de licentie rechtlijnen van Wikimedia Commons. Het mag vrijelijk gebruikt worden naargelang de licentie.

NB: Als het screenshot werk laat zien dat niet een direct resultaat is van de programmacode zelf, zoals tekst of beelden die niet het werk zijn van het programma, moet de licentie van dat werk los geïndiceerd worden.


Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2003-12-22 08:57 Wilinckx 639×416×2 (16857 bytes) Screenshot BB - als vervangin van foutieve bestandsnaam "Bb-ascii-art-screenshot-giraf.png"

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

auteursrechtenstatus

auteursrechtelijk beschermd, vrijgegeven aan het publieke domein door de houder van het auteursrecht

licentie

vrijgegeven aan het publieke domein door de houder van het auteursrecht

datum van oprichting of creatie

22 dec 2003

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie4 mrt 2007 20:03Miniatuurafbeelding voor de versie van 4 mrt 2007 20:03639 × 416 (16 kB)SieBot {{Information |Description=Screenshot BB - als vervangin van foutieve bestandsnaam "Bb-ascii-art-screenshot-giraf.png" bb is covered by the GNU General Public License (GPL). Alle software die gebruikt is om deze screenshot te maken valt onder de GPL.

Dit bestand wordt op de volgende 3 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

Metadata