Oorspronkelijk bestand(2.601 × 1.831 pixels, bestandsgrootte: 1,46 MB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
Deutsch: 1. Zeile von links nach rechts: Deutsche Kreuze in Silber, Gold und Gold mit Brillanten in der vorschriftsmäßigen Stiftungsform. 2. Zeile von links nach rechts: Deutsche Kreuze in Silber, Gold und Gold mit Brillanten in der sog. 57er Form. (alle Teile Repliken)
Datum 14 augustus 2009
Bron Eigen werk
Auteur PimboliDD

Licentie

Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, maak het hierbij onder de volgende licenties beschikbaar:
GNU head Toestemming wordt verleend voor het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document onder de voorwaarden van de GNU-licentie voor vrije documentatie, versie 1.2 of enige latere versie als gepubliceerd door de Free Software Foundation; zonder Invariant Sections, zonder Front-Cover Texts, en zonder Back-Cover Texts. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie GNU-licentie voor vrije documentatie.
w:nl:Creative Commons

naamsvermelding Gelijk delen

Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licenties Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported, 2.5 Algemeen, 2.0 Algemeen en 1.0 Algemeen.
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.
  • Gelijk delen – Als u het werkt heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie.

U mag zelf één van de licenties kiezen.
Nazi symbol Wettelijke vrijwaring
Dit beeld toont (of lijkt op) een symbool dat door de Nationale Socialistische (NSDAP/Nazi) regering van Duitsland of een gelieerde organisatie werd gebruikt, of een andere partij die door het Federale Constitutionele Hof van Duitsland is verboden.

Het gebruik van insignia van organisaties die in Duitsland zijn verboden (als het Nazi hakenkruis of het pijlkruis) kan ook onwettig zijn in Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Frankrijk en andere landen, afhankelijk van de context. In Duitsland is paragraaf 86a van het wetboek van strafrecht van toepassing (StGB).

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

maker

Waarde zonder Wikidata-item

auteur (als tekenreeks): PimboliDD
Wikimedia-gebruikersnaam: PimboliDD

auteursrechtenstatus

auteursrechtelijk beschermd

licentie

GNU Free Documentation License, version 1.2 or later Engels

Creative Commons Attribution-ShareAlike 1.0 Generic Engels

Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 Generic Engels

Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Unported

Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Generic Engels

datum van oprichting of creatie

14 aug 2009

bron van bestand

originele creatie door uploader

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie22 sep 2009 12:11Miniatuurafbeelding voor de versie van 22 sep 2009 12:112.601 × 1.831 (1,46 MB)PimboliDD{{Information |Description={{de|1= 1. Zeile von links nach rechts: Deutsche Kreuze in Silber, Gold und Gold mit Brillanten in der vorschriftsmäßigen Stiftungsform. 2. Zeile von links nach rechts: Deutsche Kreuze in Silber, Gold und Gold mit Brillanten

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: