Oorspronkelijk bestand(1.140 × 1.810 pixels, bestandsgrootte: 645 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: 2 kardinalen aan het hof van keizer Napoleon. 19de eeuws schilderij, voorbereiding van de Kroning van de Keizer. Merk op; een van de kardinalen draagt een wereldlijk ereteken, het kruis van de Spaanse Orde van Karel III aan een blauw met wit lint. Een kardinaal draagt een rode baret de andere heeft in zijn handden de kardinaalshoed vast die met koorden en knopen is versierd; bij hem bemerken we ook de kleine cappa magna.
Datum or earlier, based on the date of death of the artist
Bron OnbekendUnknown source for this version, but it's a detail from the painting shown at File:Jehan-Georges Vibert - Planification du couronnement de Napoléon.jpg
Auteur
creator QS:P170,Q1280412
Andere versies
Jehan-Georges Vibert - Planification du couronnement de Napoléon.jpg

Licentie

Het tweedimensionale kunstwerk afgebeeld op deze afbeelding valt in het publiek domein omdat:
Public domain

De auteur overleed in 1902, dus dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1927.

Reproducties van het werk kunnen ook worden beschouwd als publiek domein omdat ze geen oorspronkelijk karakter hebben. Dit geldt voor reproducties gemaakt in de Verenigde Staten (zie Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Duitsland en veel andere landen.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2006-01-05 20:02 Carolus 1140×1810× (660200 bytes) geen rechten meer wegens Ouderdom

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie7 okt 2009 13:09Miniatuurafbeelding voor de versie van 7 okt 2009 13:091.140 × 1.810 (645 kB)BotMultichill {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{nl|geen rechten meer wegens Ouderdom; 2 kardinalen aan het hof van keizer Napoleon. 19de eeuws schilderij

Dit bestand wordt op de volgende 3 pagina's gebruikt:

Metadata