Koning_Edward_VII.jpg(239 × 595 pixels, bestandsgrootte: 21 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving
English: King Edward VII wears the sash and star of the Order of Saint Patrick and the star of the Order of the Bath
Nederlands: De koning draagt het lint en de ster van de Orde van Sint Patrick en de ster van de Orde van het Bad.
Datum
Bron Transferred from nl.wikipedia
Auteur Original uploader was Robert Prummel at nl.wikipedia
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).


Applications-graphics.svg
Dit is een geretoucheerde foto, wat betekent dat de originele versie digitaal aangepast is. Aanpassingen: Crop. Het origineel kan hier bekeken worden: Koningin Alexandra en Koning Edward.jpg. Aanpassingen gedaan door Robert Prummel.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2006-07-31 17:28 Robert Prummel 239×595× (21171 bytes) De helft van een foto uit 1900

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Eduard VII van het Verenigd Koninkrijk

datum van oprichting of creatie

1900

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie17 jan 2010 15:29Miniatuurafbeelding voor de versie van 17 jan 2010 15:29239 × 595 (21 kB)BotMultichill {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{nl|De helft van een foto uit 1900: 80px De kon

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata